fredag 23 mars 2012

Tävling!

Hej alla bokbloggsläsare, ungdomsboksfantaster och nerdfigthters. Idag har jag en tävling att erbjuda som kanske passar er!

Jag lottar ut ett exemplar av boken 13 Little Blue Envelopes, skriven av secret sister Maureen Johnson.
Just nu så ligger den här boken på mitt köksbord, men om två veckor så kan den istället vara din. Fredagen den 6/4 så lottar jag fram en vinnare. Det är enkelt att tävla, du får en lott bara genom att kommentera på det här inlägget. Extra lotter kan du få genom att länka inlägget på Facebook, Twitter eller på din egen blogg. Skriv sedan detta, och länka, i kommentaren så har du större chans att vinna. (Alltså max 4 lotter/person)
Skriv även din mailadress så att jag kan kontakta vinnaren. Om du inte vill att din mailadress ska synas i kommentarfältet så skriv även det så kommer inte ditt inlägg att publiceras, men du är fortfarande med och tävlar.

Romanen handlar om 17-åriga Ginny som genom att följa instruktionerna i brev ifrån sin moster åker på en fantastisk resa runt i Europa. Det är en fantastisk blandning av klassisk ungdomsroman och pusseldeckare. Dessutom får en ett amerikanskt perspektiv på Europa, bland annat åker Ginny till Danmark men kommer inte närmare Sverige än att hon kan se kustlinjen. 

Tävlingen avslutas 6 april 2012 och boken postas ut till vinnaren efter påskhelgen.

Lycka till!

5 kommentarer:

 1. Vad kul! Jag vill vara med och tävla och har länkat på facebook ( http://www.facebook.com/profile.php?id=509812483 ). Mail är vanity_85@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag är gärna med!

  Mejl: bokclara@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag är gärna med på utlottningen :)

  esm.fransson@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag vill vara med och tävla! :) Länkade till inlägget på facebook också. Tror att du vet hur du når mig! :D

  /Snuddler

  SvaraRadera
 5. Jag vill gärna vinna "13 Little Blue Envelopes (in your pants)". Så gärna att jag bloggade och länkade för att öka mina chanser:

  http://ungavuxna.blogspot.se/2012/03/pa-min-onskelista-2-en-bok-fran-ally.html

  maria_ungavuxna[at]hotmail.com

  SvaraRadera